kleurvlak

Steun Make a Memory
en bestel uw lot(en) voor de 
Make a Memory Loterij! 

kleurvlak

NIEUW! 

Bestel uw lot(en) 
gedrukt op papier 
en verpakt in een 
mooie cadeau envelop! 

Make a Memory Loterij

 

Bestel uw lot(en), steun Make a Memory en maak kans op een fantastische culinaire beleving bij gerenommeerde Michelin sterrenrestaurants. 

In de jaarlijks terugkerende loterij van stichting Make a Memory hebben wij dit jaar een bijzondere prijzenpot. Prijzen die zijn gesponsord door sterrenrestaurants die Make a Memory een warm hart toedragen en daarmee ouders van een overleden kind steunen. 

 

HET BESTELLEN VAN LOTEN KAN OP TWEE MANIEREN: 

Loten ontvangen gedrukt op papier en verpakt in een mooie cadeau envelop, een attentie om te geven! Bestel deze hier.

Een kleine attentie voor Uw omgeving, is een groot gebaar voor onze maatschappij. Nieuw dit jaar in de Make a Memory Loterij, het bestellen van geschenkloten. 

De geschenkloten van Make a Memory worden door ons netjes verpakt en per post toegestuurd. Op deze manier bent u in de gelegenheid om Uw Make a Memory lot(en) cadeau te geven! Een cadeautje om familie, vrienden of collega's te verrassen. Een geschenk als surprise bij Sinterklaas of een extra cadeautje voor onder de kerstboom. 

Maar ook voor bedrijven en ondernemers is dit een waardevol geschenk, om uw personeel of zakenrelaties een kleine attentie te overhandigen, toegevoegd aan het kerstpakket of om te geven tijdens de Nieuwjaarsborrel. 

Het ontvangen van geschenkloten is alleen mogelijk via een bestelling op deze pagina.

Bestellingen die via andere bestelmogelijkheden worden geplaatst zullen worden verwerkt als 'digitale loten'. U ontvangt per mail uw lotnummer en krijgt geen loten thuisgestuurd. 

 

Loten ontvangen middels een lotnummer in uw e-mail bevestiging. Bestel deze hieronder. 

Voor het bestellen van deze loten geeft u enkel uw e-mailadres door, na een geslaagde betaling ontvangt u een bevestigingsmail waarin uw lotnummer vermeld wordt. Koop je meerdere loten dan wordt het lotnummer meerdere keren in de trekking toegevoegd, vijf loten worden op de volgende manier vernoemd 100.1 - 100.2 - 100.3 - 100.4 en 100.5. 

Bestel hieronder uw digitale loten. U ontvangt per mail uw lotnummer.
Wilt u liever loten cadeau geven? Ga naar onze bestelpagina en ontvang uw loten thuis.

Als u hieronder op de knop klikt komt u op de betaalpagina terecht. U ontvangt een bevestiging van uw bestelling per e-mail met daarin vermeld uw lotnummer.