De stichting

Make a Memory werd in oktober 2008 opgericht en heeft in de afgelopen 15 jaar meer dan 12.000 kinderen gefotografeerd.

De Stichting wordt geleid door een vijfkoppig bestuur en biedt met een groot aantal fotografen landelijke dekking. Een comité van aanbeveling ziet toe op de professionaliteit van Make a Memory. Sponsors, donateurs en fondsen dragen de onkosten van de stichting.

Make a Memory vindt het belangrijk volledige transparantie te hanteren waar het de financiën betreft en het financieel jaarverslag van de stichting is dan ook te vinden op deze website (financieel).

Het comité van aanbeveling bestaat uit de volgende personen:
Arie Bos: Neonataloog UMCG (Aanbevelingsbrief)
Edzo Doeve: CEO DELA
Hans Duvekot: Gynaecoloog- perinatoloog Erasmus MC
Riet Fiddelaers-Jaspers: Deskundige op gebied van verlies en rouw
Hans van Goudoever: Professor Kindergeneeskunde, Hoofd Emma Kinderziekenhuis AMC en Hoofd kinderafdeling VUmc Amsterdam
Lout Meijers:  Oud notaris (Aanbevelingsbrief)
Driek van de Vondervoort: Oud-burgemeester gemeente Bergeijk
Herma Wijffels: Literatuurdocent Jungiaans Instutuut, Nijmegen en diverse andere instellingen
Herman Wijffels: Hoogleraar 'Duurzaamheid en Maatschappelijke Verandering' aan de universiteit Utrecht (Aanbevelingsbrief)
Manu Keirse: Emeritus hoogleraar Faculteit Geneeskunde KU Leuven, doctor in de geneeskunde, klinisch psycholoog en specialist in Nederland en België als het over verdriet en verlies gaat. (Aanbevelingsbrief)
 

Make a Memory onderhoudt nauw contact met betrokken zorgprofessionals om deze service van de stichting onder meer via workshops en seminars steeds te blijven verbeteren.

Financieel

Make a Memory hanteert volledige transparantie over de financiële huishouding van de stichting. Al onze financiële gegevens zijn openbaar en in te zien op www.geef.nl/doel/make-a-memory/transparantie.

Make a Memory is een zogenaamd ‘ANBI goed doel’ (Algemeen Nut Beogende Instelling), wat betekent dat u schenkingen aan Make a Memory mag aftrekken van de belastingdienst.