kleurvlak

BIJDRAGEN AAN EEN
TASTBARE HERINNERING
VOOR HET LEVEN..

kleurvlak

WANNEER OUDERS
VERDER MOETEN...

ZONDER HUN KIND. 

Sponsoren

Help Stichting Make a Memory om ouders troost, een blijvende herinnering en mogelijk hulp te geven. Want zonder uw steun redden wij het niet. Uw organisatie kan zijn betrokkenheid bij ouders laten zien door ons te steunen.

Eenmalig of structureel. Er zijn verschillende mogelijkheden. Ieder bedrijf, merk of organisatie kan dat op zijn eigen manier doen.
Wat uw bedrijfsactiviteit ook is, bijna altijd valt er een link met het werk van Make a Memory te maken. Wij denken daarin graag met u mee.

Bel ons gerust om hier samen over van gedachten te wisselen. Voor meer informatie over sponsoring kunt u contact opnemen via telefoonnummer 040 7440414.


Mede namens alle ouders bedanken wij u alvast voor uw betrokkenheid.

Rabobank NL 21 RABO 0103237747

                                                                               Bezoek de website vdstappen.nl.

 

 

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

Verder leven na het verlies van een kind is moeilijk, maar het moet. Samen met u helpen we ouders daarmee op weg. Vanuit maatschappelijk belang stimuleert u of uw organisatie mede, dat betrokkenen bij het verlies van een kind in de toekomst weer kunnen deelnemen aan het dagelijkse leven. 

 

HERINNERINGEN VOOR HET LEVEN

Namens alle ouders die helaas gebruik moeten maken van Make a Memory: dank u wel voor het bieden van waardevolle, tastbare herinneringen. 

Herinneringen die nabestaanden vol trots kunnen delen met hun omgeving, waardoor gesprekken worden geopend en waarmee een taboe wordt doorbroken. 


Bekijk hier de factsheet van Make a Memory. 

 

 

Als Make a Memory willen wij altijd bereikbaar zijn,
Infinea ondersteunt ons daarin tijdens de nachtelijke uren.
Bezoek de website...

Infinea

 

 

 

WeProvide
WeProvide uit Bergeijk verzorgt al heel lang belangeloos de hosting van beide websites www.makeamemory.nl en www.opdepedalen.nl

Weprovide

 

 

Kenneth Smith 
Erik verzorgt geheel vrijwillig trainingen voor de vrijwilligers.
Bezoek de website.

 

KennethSmit

 

 

Flynth adviseurs . accountants
Bezoek website...

Flynth