Kom in actie

Vindt u dat alle ouders een blijvende herinnering in de vorm van mooie foto’s moeten kunnen krijgen? Kom dan in actie en steun ons!

Plaats een Donatie-box!
Weet u een goede actie of plek om geld in te zamelen voor Make a Memory? Vraag dan nu gratis onze donatie-box aan.

Al actief!

- JAARACTIE  Stichting Specsavers steunt.
Voor de Specsavers Steunt-actie heeft vestiging Specsavers Haarlem Schalkwijk gekozen om in 2019 onze Stichting Make a Memory te steunen. Wij zijn erg dankbaar voor deze steun en hopen mede hierdoor ouders een waardevolle herinnering te kunnen geven.

- 3 juni: Oranjeloop. 
Het Oranjeloop-team (van Defensie) is actief om geld in te zamelen voor goede doelen. Zij doen dit o.a. door het organiseren van een hardloopwedstrijd over een zeer grote afstand. Op voorstel van Wietse Weistra zal dit jaar o.a. geld worden ingezameld voor  Make-a-Memory. Op maandag 3 juni 2019 zal de finish van het Oranjeloop-team zijn op de Kromhout-kazerne in Utrecht.

- 11 t/m 14 juni avond4daagse Eersel. 
Stichting Avond4Daagse Eersel heeft dit jaar Make a Memory als Goede Doel uitgekozen. Kinderen in de basisschoolleeftijd lopen mee. Start is op 11 juni en de finish op 14 juni zal op de gezellige markt in Eersel zijn

- 16 t/m 19 juli: Vierdaagse Nijmegen
Monique Francken loopt deze inspannende Vierdaagse mee als sponsortocht voor Make a Memory. 

Draagt u Stichting Make a Memory een warm hart toe? Heeft u een jubileum, organiseert u een marathon of een fietstocht, of weet u een goede plek voor een collecte?

Meld uw actie bij ons aan en wij sturen een donatie-box en naar wens promotiemateriaal (folders) naar u toe.

stuur een mail naar info@makeamemory.nl.