Kom in actie

Draagt u Stichting Make a Memory een warm hart toe? Heeft u een jubileum, organiseert u een marathon of een fietstocht, of weet u een goede plek voor een collecte? 

Meld uw actie bij ons aan en we vermelden ook uw actie op deze pagina. 
Indien gewenst sturen we u ook een donatie-box en promotiemateriaal (folders) toe.

U kunt een e-mail sturen naar info@makeamemory.nl.

Al actief!

Vindt u dat alle ouders een blijvende herinnering in de vorm van mooie foto’s moeten kunnen krijgen? Kom dan in actie en steun ons!

Onderstaand een aantal evenementen die (vooralsnog) doorgaan en waar u zich voor kunt aanmelden. Wilt u uw evenement hieronder ook benoemen, stuur ons dan een bericht. 
 

- CLUB VAN 100  
Niet iedereen heeft een kind verloren, maar bijna iedereen heeft wel iemand in zijn of haar omgeving die dat is overkomen. Verder leven na het verlies van een kind is moeilijk, maar het moet en onze stichting helpt ouders daarmee op weg. Onze foto's bieden hulp en troost in een periode waarin je als ouder even niets van de wereld begrijpt. Ook voor broertjes en zusjes en opa's en oma's zijn de foto's een tastbare herinnering, die helpt bij de verwerking van hun verlies. Make a Memory wil dat de kosten van de foto's geen financiële drempel vormen. Wij vinden dat alle ouders die hun kind verliezen recht hebben op een blijvende herinnering. Daarom bieden wij de foto's kosteloos aan. 

Alle onkosten worden gedragen door sponsoren, donaties, schenkingen en andere wettige inkomsten. De Club van 100 is in 2020 opgericht om bedrijven, instanties en particulieren, die de activiteiten en doelstellingen van Make a Memory een warm hart toedragen, de gelegenheid te geven dat te doen door lid te worden van de Club van 100 van Troost.nl. Wilt u meer informatie over de Club van 100? Vraag dan onze factsheet aan via: info@makeamemory.nl
 

Inschrijven voor de Club van 100 kan via de website www.troost.nl..

 

- BENEFIETDINER MAKE A MEMORY! 
In sterrerestaurant EDEN in Valkenswaard vindt woensdag 22 mei 2024 een bijzonder benefietdiner plaats. Chef-kok en eigenaar Herman Cooijmans en Make a Memory slaan de handen ineen om geld in te zamelen voor de stichting. 

De door Michelin met een ster bekroonde chef Herman Cooijmans heeft persoonlijke redenen om zijn restaurant volledig kosteloos ter beschikking te stellen aan Make a Memory om als ambassadeur aan de slag te gaan voor de stichting. Woensdag 22 mei is in Valkenswaard zodoende de eerste editie van het Benefietdiner. Een culinaire avond vol waardevolle verbindingen, inzichtelijke gesprekken en nieuwe kansen. 

Herman Cooijmans serveert een diner van vijf gangen, inclusief ontvangst met bubbels, begeleidende wijnen of alcoholvrije pairing en koffie of thee met lekkernijen. Gastvrouw is Meike de Jong, bekend van onder andere RTL Nieuws en EditieNL. 

Tafels zijn beschikbaar vanaf twee personen en de kosten per couvert bedragen 250 euro. De volledige opbrengst komt ten goede aan Make a Memory. Bekijk hier de uitnodiging van het benefietdiner. 

Boek een tafel en steun Make a Memory. Voor reserveringen en meer informatie kan een e-mail worden gestuurd naar Evy de Waal : edwaal@makeamemory.nl 

 

Donatie-box!

Plaats een Donatie-box! 
Weet u een goede actie of plek om geld in te zamelen voor Make a Memory? Vraag dan nu gratis onze donatie-box aan.