Reacties van ouders

Het is inmiddels 2 maanden geleden dat we slecht nieuws te horen hebben gekregen. Na 31 weken zwangerschap klopte het hartje van ons zoontje niet meer en op 23 maart is in het ziekenhuis van Uden onze Casper dood geboren.

Via make a memory is er dezelfde avond nog een fotograaf langsgekomen om foto's te maken. We hebben vaak de foto's bekeken en hoe verdrietig alles ook is, het helpt ons wel om het een klein beetje te kunnen verwerken.

Vandaag, 24 mei, was de uitgerekende datum van Casper en hebben we de foto's weer bekeken en we beseffen hoe waardevol de foto's zijn en waarderen het werk dat jullie stichting doet.

Nogmaals heel veel dank, zeker ook aan de fotograaf die de foto's heeft gemaakt. 

Cornél en Janna 

Bedankt!!!!

Dat willen we graag zeggen. Wat zijn jullie een bijzondere en belangrijke organisatie. Op 23 april is onze dappere zoon, 2 weken oud, overleden aan een hartafwijking. De dag erna stond er al een fotograaf op de stoep. Er zijn mooie foto's gemaakt. De vrijdag na de begrafenis lagen de foto's in de brievenbus. Dit was zo bijzonder, om op dat moment al die mooie foto's van ons gezin en zoon te mogen zien.

Heel erg bedankt!

Groetjes Rita

Lieve mensen van make a memory,

Graag wil ik jullie via deze weg bedanken voor de prachtige foto's van onze zoon Lievan. Het is al een ruime 9 maanden geleden dat hij is overleden. De foto's zijn ontroerend en mooi. Onze dank is groot! 

Graag zouden wij het herinneringsboek "Dit ben jij" willen bestellen.