Reacties van ouders

Beste stichting make a memory

11 februari is onze lieve man...vader...opa overleden.
Omdat we wisten dat het niet lang meer ging duren voor hij ons ging verlaten hebben we samen met hem zijn afscheid kunnen regelen.
Een van zijn wensen was dat mensen geen bloemen meenamen voor hem maar een donatie deden voor een goed doel.
Al snel kwamen we uit op stichting make a memory. 
23 jaar geleden is zijn kleinkind mijn zoontje...ons neefje Kevin dood geboren dus we weten als geen ander hoe het voelt en hoe belangrijk het is om een mooie herinnering te hebben aan je kindje..
Tijdens het afscheid hebben heel veel mensen jullie een warm hart toegedragen waardoor wij dit bedrag met liefde aan jullie wilde overhandigen. 
Hopelijk kunnen jullie hiermee veel gezinnen een mooie herinnering geven.

Liefdevolle groet van de Fam. Klijn xxx

Lieve mensen van Make a memory,

Op 5 december 2016 is onze prachtige dochter Yfke na een voldragen zwangerschap totaal onverwachts dood geboren. Je wereld stort in en leeft in een waas. Toch wist ik meteen dat ik foto's wilde laten maken door Make a memory. Waarvan ik dit mooie initiatief al kende weet ik eigenlijk niet. Maar ik wist van het bestaan, omdat ik toen het zelfs geen thema voor ons was, waarschijnlijk al besefte hoe belangrijk foto's vooral dan zijn.  Helaas kreeg ik dan toch zelf te maken met jullie stichting. Helaas vanwege de situatie, maar wat mooi en troostvol is het als je in die situatie zit dat jullie bestaan.

De foto's van Yfke zijn prachtig geworden. Ik kijk er dagelijks naar en dat geeft me troost. Ook kijk ik met een fijn gevoel terug op de "fotoshoot" een dag na de bevalling. De fotograaf Rob deed dit op een hele mooie en respectvolle manier. Als ik de foto's terugkijk beleef ik ook weer het moment dat we haar nog konden vasthouden en bewonderen. We zijn Make a memory en Rob daarvoor eeuwig dankbaar. Ik zou het fijn vinden als jullie Rob hier voor namens ons kunnen bedanken.

De tip van Rob om ook de dagen daarna zelf foto's te blijven maken, ook van de uitvaart, hebben we opgevolgd. Dit zijn hele andere foto's geworden, maar ook heel dierbaar. Van al deze foto's samen heb ik net het fotoboek afgemaakt als belangrijkste herinnering aan onze dochter.

Dennis en Sonja

Beste Medewerkers van make a memory,

Wij willen jullie oprecht bedanken voor de schitterende foto's van ons op 07-12-2016 overleden dochtertje Mei-Lin. 
Afgelopen Donderdag ontvingen wij de foto's welke echt geweldig zijn. We hebben  met veel emoties de foto's bekeken. Onze liefste Mei-Lin overleed helaas na 36 weken zwangerschap door een losgelaten placenta. De foto's helpen zeker bij het verwerkingsproces en gaan allemaal in een mooi fotoalbum want dit verdiend onze Mei-Lin....een babyalbum, net als onze andere 3 kinderen. 
De afgelopen 2 weken zijn in een roes aan mij voorbij gegaan en door deze mooie fotoshoot toch een 'mooie' herinnering. 
Voor ons het aller mooiste kerstcadeau! 
Heel erg bedankt hiervoor ღ 

Dankbare  groet,