Reacties van ouders

Lieve mensen van make a memory,

Graag wil ik jullie via deze weg bedanken voor de prachtige foto's van onze zoon Lievan. Het is al een ruime 9 maanden geleden dat hij is overleden. De foto's zijn ontroerend en mooi. Onze dank is groot! 

Graag zouden wij het herinneringsboek "Dit ben jij" willen bestellen.

Beste mevrouw,

Wat zijn ze mooi, de foto's. Niet in woorden uit te drukken wat dit voor ons betekend. We zijn ontzettend dankbaar dat Make a Memory bestaat en deze kostbare herinneringen vastlegt op een mooie en pure manier. Dankbaar dat er fotografen zijn die dit belangeloos doen. En dankbaar dat jullie dit voor ons hebben gedaan. We hebben nu voor altijd mooie tastbare herinneringen aan onze eerste kindje Mila, waarvan we met pijn in ons hart afscheid van hebben moeten nemen. Elke dag ben ik intens verdrietig om haar verlies en dit biedt troost. De fotograaf heeft haar op een hele mooie manier vastgelegd, alleen en met ons samen.

Namens mijn partner Niels en mij ontzettend bedankt voor de mooie foto's! Ik hoop dat jullie nog heel lang herinneringen mogen vastleggen voor mensen die net als ons iets verschrikkelijks meemaken en zo troost kunnen bieden. Wij gaan in ieder geval een donatie overmaken.

Met vriendelijke groet,

Mandy 

Beste mevrouw/meneer,

Op zaterdag 21 januari 2017 is onze mooie kleine man Justin overleden. Op zondag 22 januari stond Fokko/Fokke van Make a Memory bij ons voor de deur. Hij heeft toen op een hele fijne manier ontzettend mooie foto's gemaakt. Mijn vriend (de vader van Justin) wilde in eerste instantie niet met Justin zitten maar door Fokko ging hij toch overstag waar hij nu echt ontzettend blij mee is. De manier waarop het maken van de foto's ging was geweldig en toen we een week later de foto's ontvingen waren we heel blij met de mooie foto's. Ze staan bij ons op de kast en we laten ze aan iedereen zien. 

Zouden jullie Fokko voor ons kunnen bedanken? En wat ontzettend fijn en mooi dat deze stichting bestaat. Wij zullen zeker nog een donatie doen en daarnaast vrienden/familie te motiveren dit ook zeker te doen.

Nogmaals bedankt.