Reacties van ouders

Lieve mensen van Make a memory,

Op 5 december 2016 is onze prachtige dochter Yfke na een voldragen zwangerschap totaal onverwachts dood geboren. Je wereld stort in en leeft in een waas. Toch wist ik meteen dat ik foto's wilde laten maken door Make a memory. Waarvan ik dit mooie initiatief al kende weet ik eigenlijk niet. Maar ik wist van het bestaan, omdat ik toen het zelfs geen thema voor ons was, waarschijnlijk al besefte hoe belangrijk foto's vooral dan zijn.  Helaas kreeg ik dan toch zelf te maken met jullie stichting. Helaas vanwege de situatie, maar wat mooi en troostvol is het als je in die situatie zit dat jullie bestaan.

De foto's van Yfke zijn prachtig geworden. Ik kijk er dagelijks naar en dat geeft me troost. Ook kijk ik met een fijn gevoel terug op de "fotoshoot" een dag na de bevalling. De fotograaf Rob deed dit op een hele mooie en respectvolle manier. Als ik de foto's terugkijk beleef ik ook weer het moment dat we haar nog konden vasthouden en bewonderen. We zijn Make a memory en Rob daarvoor eeuwig dankbaar. Ik zou het fijn vinden als jullie Rob hier voor namens ons kunnen bedanken.

De tip van Rob om ook de dagen daarna zelf foto's te blijven maken, ook van de uitvaart, hebben we opgevolgd. Dit zijn hele andere foto's geworden, maar ook heel dierbaar. Van al deze foto's samen heb ik net het fotoboek afgemaakt als belangrijkste herinnering aan onze dochter.

Dennis en Sonja

Beste Medewerkers van make a memory,

Wij willen jullie oprecht bedanken voor de schitterende foto's van ons op 07-12-2016 overleden dochtertje Mei-Lin. 
Afgelopen Donderdag ontvingen wij de foto's welke echt geweldig zijn. We hebben  met veel emoties de foto's bekeken. Onze liefste Mei-Lin overleed helaas na 36 weken zwangerschap door een losgelaten placenta. De foto's helpen zeker bij het verwerkingsproces en gaan allemaal in een mooi fotoalbum want dit verdiend onze Mei-Lin....een babyalbum, net als onze andere 3 kinderen. 
De afgelopen 2 weken zijn in een roes aan mij voorbij gegaan en door deze mooie fotoshoot toch een 'mooie' herinnering. 
Voor ons het aller mooiste kerstcadeau! 
Heel erg bedankt hiervoor ღ 

Dankbare  groet,

Op 8 november 2016, met 24,5 week zwangerschap, is het hartje van ons dochtertje Lisa gestopt met kloppen. We lagen op dat moment in het ziekenhuis in Maastricht omdat er al complicaties waren met haar groei. Via het ziekenhuis zijn wij in contact gebracht met make a memory. 

De dag na de geboorte is fotograaf Maarten langs gekomen in het ziekenhuis en heeft foto's gemaakt van haar en van ons samen. Hij heeft zijn best gedaan om er een mooie ervaring van te maken. We hebben deze week de foto's mogen ontvangen en ze zijn echt prachtig geworden. We zijn er ontzettend blij mee. Make a memory is een mooi initiatief, deze ervaring zullen wij niet vergeten. Wij hebben er mooie herinneringen bij.

Met vriendelijke groet,
Kirby en Leon de Bock - Pouwels