Een speciaal herinneringsboek en ansichtkaarten.

Voor ouders die hun kind niet zullen zien opgroeien

Het is zo fijn en belangrijk om alles rondom de geboorte van een kind vast te kunnen leggen. Er zijn legio babyboeken verkrijgbaar, maar wat als je weet dat je je kindje zult verliezen? Ook, en misschien wel juist, ouders die hun kind tijdens de zwangerschap of vlak na de geboorte verliezen, hebben behoefte om alle gebeurtenissen op te schrijven.

Stichting Make a Memory brengt een herinneringsboek uit dat speciaal is bedoeld om een periode vol liefde, verdriet, hoop en afscheid nemen vast te leggen. Een babyboek om verdriet een plek te geven, waardevolle momenten vast te leggen en altijd te blijven herinneren.

Tevens zijn er van de prachtige illustraties ook ansichtkaarten gemaakt. Bestel nu drie ansichtkaarten met de prachtige illustraties en steun Stichting Make a Memory. Het babyboek en de kaarten zijn verkrijgbaar via : clavrijsen@makeamemory.nl  graag o.v.v naam en adres. 

De kosten voor het boek zijn €14,95 en voor de kaarten €5,-  inclusief verzendkosten binnen Nederland. (Voor buitenland gelden andere tarieven)

Terug